5 voordelen om met de ferry naar de Baltische Staten te reizen

De Baltische Staten zijn op velerlei manieren te bereizen, waarvan die met de ferry wel de meeste populariteit geniet. Hoe dat zo?

Met eigen auto en ferry naar Baltische Staten

1. Eigen auto mee; wat is er prettiger dan met uw eigen auto op reis te zijn? Afgezien van de overtocht geniet u volledige vrijheid in de route die u vóór en ná de bootreis kiest. Uw vakantie begint en eindigt aan de voordeur.
2. U komt uitgerust aan op uw bestemming; Natuurlijk kunt u met uw eigen auto helemaal naar Litouwen rijden. Afgezien daarvan dat het u nauwelijks tijdswinst oplevert leert onze ervaring dat een autorit door Polen behoorlijk inspannend is.
3. U zit niet vast aan maximaal bagagegewicht; In tegenstelling tot een vlucht kunt u met uw eigen auto, met of zonder caravan, of camper zoveel meenemen als er in past. U hoeft dus niet te besparen op een gezelschapsspel, boek of kussen.
4. Hond kan mee; De ferries hebben allen speciale hondencabines, dus u hoeft uw trouwe viervoeter niet bij vrienden, familie of hondenopvang achter te laten.
5. Lekker veel ruimte op de ferry; Wel prettig in tijden van pandemie: u zit niet opeengepakt in een vliegtuig, bus of trein, maar heeft uw eigen cabine aan boord van de veerboot. Aan boord zijn de gemeenschappelijke ruimtes meestal ruim van opzet en daarnaast kunt u te allen tijde even naar buiten.