5 voordelen van een georganiseerde autorondreis naar de Baltische Staten

Autorondreis Baltische StatenU kunt natuurlijk op de bonnefooi naar Estland, Letland en of Litouwen, maar er is een aantal voordelen om dit tevoren weloverwogen, in overleg met ons, te plannen:

1. Zekerheid: De ferries en hotels zijn van tevoren geboekt, daar hoeft u geen zorgen meer over te maken. Vooral in het hoogseizoen is het op korte termijn niet eenvoudig beschikbare cabines op de ferries en geschikte accommodaties in de steden te vinden. Als u dit tevoren via ons regelt heeft u daar geen kopzorgen meer over.
2. Hotels in de grote steden zijn centraal gelegen en hebben een parkeerplaats: Tijdens uw verblijf in de grote steden, als Tallinn, Riga en Vilnius, verblijft u in centraal gelegen hotel, waarbij u niet hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. Wel zo prettig als u de mooie binnensteden te voet vanuit uw hotel kunt verkennen. Buiten de grote steden verblijft u in meest speciaal uitgezochte fraaie accommodaties.
3. Ervaring en expertise; Wij hebben al meer dan 30 jaar reiservaring in de regio en kennen zo ongeveer alle uithoeken van de Baltische Staten. U bent bij ons daarom aan het juiste adres voor een op maat gesneden rondreis!
4. U ontvangt van ons een uitgebreide reisbeschrijving en kaartmateriaal; Natuurlijk is het één en ander tegenwoordig ook op uw telefoon te vinden, maar het is altijd prettig om, ter ondersteuning, een beschrijving van de route en een kaart van de regio ter beschikking te hebben.
5. Ondersteuning bij calamiteiten;  Mocht er onverhoopt iets met uw vervoersmiddel, met u of uw naasten gebeuren, waardoor u terstond uw reis moet af- of onderbreken staan wij u, in samenwerking met onze agenten ter plaatste, te allen tijde terzijde met de nodige assistentie.